Shipex

bedrijf

KC3A1096

International Freight Forwarder
We profileren ons graag als globaal reisbureau: u zoekt een partner die zijn service en aanbod aan u aanpast - wij zijn die partner. Volledige transparantie, in overleg met de klant en een gecentraliseerde & digitale aanpak. Dat is SHIPEX.

Onze cargo
SHIPEX heeft een groot wereldwijd netwerk van partners. Naast reefer transport voor de voedingsindustrie en droge lading expediëren wij onder meer flexitanks, hygiënische producten, technische vezels, machines, project cargo, toevoegingsmiddelen voor dierenvoeding en vlas.

U beslist
SHIPEX is uw reisbureau. Uw makelaar. Uw tussenpersoon. Wij bieden u de verschillende carrieropties en begeleiden u intensief, maar het laatste woord is altijd aan u. Bij die keuze gaat u niet over één nacht ijs: dankzij onze uitgebreide marktkennis, gedegen communicatie, assistentie bij import- en exportformaliteiten en nuttig advies over handelsfinanciering en transport verzekering, is uw uiteindelijke keuze gegrond.

Oplossingen op maat
Dat de klant ook bij ons centraal staat, moge duidelijk zijn. Bij SHIPEX gaan we echter nog een stap verder. SHIPEX is niet alleen forwarder: SHIPEX is ook consultant.

Dankzij onze grote kennis van de markt, het inlevingsvermogen in uw bedrijf en het bijbehorende advies kunt u de juiste keuzes maken. SHIPEX brengt oplossingen, geen vraagstukken.

Ervaring
Van business development experts en IT-consultants tot logistieke analisten: het SHIPEX-team is een team met veel ervaring en expertise en allemaal constant op zoek naar efficiëntie. Bij SHIPEX zijn we gedreven en houden we niet van middelmatigheid: goed is niet goed genoeg. Met ons zeer strategisch advies ontzorgen wij uw logistiek, zodat u kunt blijven focussen op waar u als klant het beste in bent, namelijk het vermarkten van uw producten.

Persoonlijke benadering
Elke klant is anders en behoeft daarom, afhankelijk van hun positie in de markt en hun concurrenten, een andere benadering. Bij SHIPEX kiezen we voor een sterk persoonlijke aanpak, die betrouwbaar en herkenbaar is. Ons team is altijd bereikbaar en onderhoudt regelmatig contact, zodat we constructief en proactief aan een oplossing kunnen werken, in alle transparantie. We bieden u overigens competitieve prijzen, waardoor u als klant een voordeel kunt behalen op uw concurrentie.

timeline-picture

"Onze missie is om
uw bedrijf te laten groeien"

Shipex 2.0

Als het gaat om digitale oplossingen, is SHIPEX uw partner bij uitstek. Ons zeer ervaren team heeft de beschikking over een geavanceerd procesgestuurd communicatiesysteem, waarmee we elk proces kunnen stroomlijnen. Ook dat van u.

SHIPEX maakt gebruik van het Antser systeem, een open, veilig, flexibel en intuïtief platform. Elke klant heeft een persoonlijke login en kan 24/7 in het systeem. Functies als een automatische berichtgeving en de mogelijkheid tot track &trace (waar is mijn vracht?) zorgen ervoor dat er meer dan efficiënt kan worden gecommuniceerd en gewerkt. U kunt bijvoorbeeld taken en alerts instellen om de verschillende processtromen op de voet (op) te volgen. Daarnaast kan Shipex 2.0 uw netwerk op de hoogte brengen van bepaalde gebeurtenissen binnen een proces. De juiste personen worden uiteraard alleen op de hoogte gebracht als dat nodig is. Geen dubbele communicatie dus: ideaal.

KC3A1085