Shipex

Team Assistant

Working At SHIPEX
Team Assistant

Functieomschrijving

Als rechterhand van de accountmanagers binnen jouw team analyseer en verwerk je specifieke maritieme data en communiceer je tijdig wijzigingen naar de bevoegde collega’s. Je volgt logistieke deadlines op en vult dossiergegevens aan. Bovendien sta je in voor de controle van douaneaangiften en zorg je voor de opvolging van de verschillende transportdocumenten. Daarnaast verzamel je alle (onvoorziene) kosten per dossier en adviseer je de accountmanagers over structurele issues.

Profiel

Je bent vertrouwd met het logistieke maritieme proces, beschikt over een basiskennis VGM en douane en/of bent bereid daaromtrent opleidingen te volgen. Je bent sterk georganiseerd en werkt accuraat en ordelijk in een snel veranderende omgeving. Angst voor strikte deadlines heb je niet en je slaagt erin om gestructureerd en efficiënt te communiceren binnen je team. Dit laatste doe je vlot minstens in het Nederlands en het Engels en hebt een goede kennis van het Frans.  

Aanbod

Ervaring en een resultaatgerichte aanpak zijn onze sterke punten. We zijn een dynamisch bedrijf dat sterk inzet op de (digitale) toekomst en innovatie hoog in het vaandel draagt. Daarbij hechten we veel belang aan verbeteringsinitiatieven en ondersteunen we creatieve denkprocessen.   

 Elke dag brengt nieuwe uitdagingen maar ook opportuniteiten. Bij Shipex is flexibiliteit dan ook een key commitment. De sector waarin we opereren leent zich bovendien tot het verruimen van je geest en het samenwerken met een groep fantastische en like minded mensen. We beschikken daarnaast over een uitgebreid in-house opleidingstraject, begeleidingstraject én een meter/peter-werking.   

Onze vooruitstrevende, hybride organisatie zorgt ervoor dat thuiswerk én aanwezigheid op kantoor mooi gebalanceerd worden. We houden daarbij rekening met de noden en wensen van onze medewerkers.   

Deze functie is verbonden aan een competitief salaris, een reeks fijne extralegale voordelen en bedrijfsgebonden extra’s.   

Meer weten of interesse? Laat het ons zeker weten. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten ! 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.