Shipex

Financial Controller

Working At SHIPEX
Controller

Functieomschrijving

Deze functie omvat contacten met zowel klanten als leveranciers. Je staat in voor het opmaken van aan- en verkoopfacturen die je bovendien controleert op correctheid. Daarnaast pas je accuraat de BTW regeling toe en houd je rekening met de geldende INCOTERM. Je staat in voor het debiteurenbeheer waarbij je schriftelijke én telefonische aanmaningen en/of communicatie met het incassobureau voor je rekening neemt. Je overlegt onregelmatigheden met andere departementen en disputeert waar nodig. Het activeren en beheren van (nieuwe) klanten- of leveranciersprofielen behoren eveneens tot het takenpakket. 

Profiel

Je beschikt over een Graduaat boekhouden, een Bachelor accountancy of gelijkwaardig door ervaring. Een eerste werkervaring is een pluspunt. We kunnen rekenen op je discretie en je gaat vertrouwelijk om met (financiële) informatie van klanten en leveranciers. Je communiceert vlot met derden en dit in zowel het Nederlands, Engels als het Frans. Je weet hoe je gevoelige financiële geschillen op een commerciële manier dient te benaderen.

 

Aanbod

Ervaring en een resultaatgerichte aanpak zijn onze sterke punten. We zijn een dynamisch bedrijf dat sterk inzet op de (digitale) toekomst en innovatie hoog in het vaandel draagt. Daarbij hechten we veel belang aan verbeteringsinitiatieven en ondersteunen we creatieve denkprocessen. 

Elke dag brengt nieuwe uitdagingen maar ook opportuniteiten. Bij Shipex is flexibiliteit dan ook een key commitment. De sector waarin we opereren leent zich bovendien tot het verruimen van je geest en het samenwerken met een groep fantastische en like minded mensen. We beschikken daarnaast over een uitgebreid in-house opleidingstraject, begeleidingstraject én een meter/peter-werking. 

Onze vooruitstrevende, hybride organisatie zorgt ervoor dat thuiswerk én aanwezigheid op kantoor mooi gebalanceerd worden. We houden daarbij rekening met de noden en wensen van onze medewerkers.   

Deze functie is verbonden aan een competitief salaris, een reeks fijne extralegale voordelen en bedrijfsgebonden extra’s. 

Meer weten of interesse? Laat het ons zeker weten. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.