Shipex

Documentation Officer

Jobs
Documentation Officer

Functie

Je neemt het administratieve luik van exportdossiers voor je rekening, voor een brede waaier aan klantenprofielen. Je houdt ervan om dagdagelijks veel te communiceren met contacten wereldwijd en daarbij volop je talenkennis aan te wenden.
Er zal geen enkel shipping document u nog vreemd zijn!

Profiel

Administratie is jouw passie! Je kan vlot werken met de verschillende Office pakketten en houdt ervan om samen met de klant en jouw team de opvolging te verzekeren van de verschepingen.
Dan ben je misschien wel de ideale kandida(a)t(e) voor ons.

 

Aanbod

Ervaring & resultaatgerichte aanpak zijn onze troeven hierin en dit in een dynamisch kader! Voor ons is het essentieel om een goede administratieve service te bieden op de meest efficiënte manier. Daarom zetten we sterk in op innovatie en digitale ontwikkeling.

Wat we niet bieden is een nine-to-five job. Wat we wel bieden zijn de tools om uw geest te verruimen & samen te werken met super toffe collega's. Natuurlijk gaat de job gepaard met een competitief salaris & enkele extra’s: de kers op de taart.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken alvast uit naar uw sollicitatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.