Shipex

Documentation Officer

Working At SHIPEX
Documentation Officer

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het administratieve luik van exportdossiers en bent (terzake) het aanspreekpunt voor je klanten. Je communiceert dagelijks met je contacten wereldwijd en lost efficiënt voorliggende vraagstukken op. Je werkt proactief mee aan de verbetering en de optimalisatie van het documentatieproces en escaleert indien nodig structurele issues. Daarvoor werk je nauw samen met je team en de accountmanager. Bovendien doe je beroep op je uitgebreide talenkennis en laat je je inspireren door de vakkennis van je collega’s. 

Profiel

Administratie is je passie ! Je werkt accuraat, gedetailleerd en nauwkeurig en kan vlot overweg met de verschillende tools in het Office 365-pakket. Je bent meelevend en nieuwsgierig naar de heersende culturele diversiteit binnen je portefeuille. Je bent assertief en vriendelijk en werkt het liefst in teamverband. Continue bijleren om je te kunnen profileren als expert is je motto. 

Aanbod

Ervaring en een resultaatgerichte aanpak zijn onze sterke punten. We zijn een dynamisch bedrijf dat sterk inzet op de (digitale) toekomst en innovatie hoog in het vaandel draagt. Daarbij hechten we veel belang aan verbeteringsinitiatieven en ondersteunen we creatieve denkprocessen.   

 Elke dag brengt nieuwe uitdagingen maar ook opportuniteiten. Bij Shipex is flexibiliteit dan ook een key commitment. De sector waarin we opereren leent zich bovendien tot het verruimen van je geest en het samenwerken met een groep fantastische en like minded mensen. We beschikken daarnaast over een uitgebreid in-house opleidingstraject, begeleidingstraject én een meter/peter-werking.   

 Onze vooruitstrevende, hybride organisatie zorgt ervoor dat thuiswerk én aanwezigheid op kantoor mooi gebalanceerd worden. We houden daarbij rekening met de noden en wensen van onze medewerkers.   

 Deze functie is verbonden aan een competitief salaris, een reeks fijne extralegale voordelen en bedrijfsgebonden extra’s.   

Meer weten of interesse? Laat het ons zeker weten. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten! 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.