Shipex

Account Manager/ Expediteur

Jobs
Account manager

Functieomschrijving

Jij bent verantwoordelijk voor het opzetten en het overzien van nieuwe verschepingen, waarbij je alle activiteiten communiceert met de klanten en de onderaannemers ( transport, rederijen etc).

Je hebt niet alleen een goede kennis van de technische kant van zeetransport, je voorziet de klant ook van toepasselijk en effectief advies. Jij zal je eigen klantportfoll worden aangewezen waarvoor jij verantwoordelijk zal zijn!

 

Profile

Jij bent gefascineerd door logistiek, vooral in een internationale omgeving. Je bent proactief met een enorme gedrevenheid om dingen gedaan te krijgen. Jij bent flexible, werkt goed onder druk and houd van plannen en organiseren. Bovendien gebruik je graag je arsenaal aan talen. Als het bovenstaande je aanspreekt, ben jij misschien wel de ideale kandidaat voor ons.

Aanbod

Ervaring en een resultaatgerichte aanpak zijn onze sterke punten, en dat binnen een dynamiche context! Bij Shipex zijn we allemaal "Transport Dienst Adviseurs", We adviseren onze klanten in de logistiek zodat zij zorgeloos internationaal kunnen handelen met volle zekerheid.

Wat we niet aanbieden is een nine-to-five job. Wat we wel aanbieden zijn de middelen om je geest te verruimen en de mogelijkheid om samen te werken met een groep fantastische mensen. Verder bieden we jou onze Shipex Academy : alle opleidingen die van jou een 'Expeditie Wizard' maken en begeleiding door een peter of meter. Daarnaast bieden we je een hybride en flexibele werkomgeving, met zowel thuiswerk evenals werken op kantoor.

Tot slot komt deze aanbieding met een competitief salaris en enkele mooie extras, de kerst op de taart.

Interesse? Neem dan zeker contact met ons op! We kijken uit naar jou reactie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.